| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
taurus Stały Uczestnik
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:33 pm Temat postu: Pieski |
|
|
| Witam serdecznie. Mam wielką prośbę do pana wychodzącego z rudym amstafem, żeby trzymał swojego psa na smyczy a nie puszczał go luzem jakby był na swoim podwórku. Chciałbym zauważyć, ze jeżdżą tu auta, chodzą inni normalni ludzie z pieskami na smyczy a także są tu dzieci które mogą się bać takiego psa. Jak widzę taką bezmyślność to mnie trafia. Nie mam nic do psów a nawet bardzo je lubię, a właściciel powinien trochę pomyśleć , że nie jest tu sam. Może trzeba temu panu kupić smycz w prezencie. Pozdrawiam[/b] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natuś-77 Stały Uczestnik
|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 2:17 pm Temat postu: |
|
|
| Dokładam się do życzeń. Nie tylko amstaf chodzi bez smyczy. A poza tym niektóre pieski włażą na klomby i tym samym wielkimi łapskami mogą połamać krzaczki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
taurus Stały Uczestnik
|
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 5:01 pm Temat postu: |
|
|
| ciekawy jestem jakby wszyscy puscili swoje pieski luzem co by sie dzialo? Ale na szczescie nie kazdy jest takim niemyslacym czlowiekiem jak ten pan co puszcza luzem amstafa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
taurus Stały Uczestnik
|
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 8:58 pm Temat postu: |
|
|
| do pewnych ludzi chyba nic nie dotrze!!! Jeszcze raz zwracam sie z prosba aby ten pan z rudym amstafem chodził z nim na smyczy!!!! Nie mieszka tu pan sam!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
taurus Stały Uczestnik
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:27 am Temat postu: |
|
|
| kolejna osoba chodząca z pieskiem bez smyczy (średniej wielkosci jasny, otyły kundelek) i w dodatku nie zamykająca za sobą furtki do parku. Ciekawe czy w swoim domu tez zostawia otwarte drzwi. Niektóre osoby czują sie jak u siebie na podwórku. Ale na całe szczęście są to pojedyńcze (niemyślące) przypadki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabriel Stały Uczestnik
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 12:56 pm Temat postu: |
|
|
Nie zgadzam się że nie myślące,
Myślą ale tylko o sobie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natuś-77 Stały Uczestnik
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 11:17 am Temat postu: |
|
|
Zauważyłam coraz więcej obsikanych murków, chodników przez pieski, zwłaszcza kolo bloku nr 3 (w okolicach klatek również..brrr)
Drodzy właściciele czworonogów, może by tak wcześniej wychodzić z pieskiem na spacer...żeby zdążył...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|