| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ISSP NewUser
|
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 3:31 pm Temat postu: Kasjer / Sprzedawca |
|
|
Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego ISSP poszukuje osób chętnych do pracy w supermarkecie na Bielanach Wrocławskich. Praca będzie polegała na obsłudze kasy.
Oferujemy:
- Stabilną pracę
- Elastyczny wymiar czasu pracy
- Szkolenie z obsługi kasy
- Możlwiość pracy od Poniedziałku do Piątku, lub tylko w weekendy
- Umowa zlecenie/umowa o dzieło
- Stawka 8,50zł / h brutto
- Wysoką premię uznaniową, uzależnioną od ilości przepracowanych godzin
Wymagamy:
- Książeczkę sanepidu (mile widziana)
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku - mile widziane
- Odpowiedzialność i zaangażowanie w powierzone obowiązki
- Dyspozycyjność
- Punktualność
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod niżej wymienionym adresem:
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV pocztą elektroniczną na adres: michal.wycech@issp.pl (z dopiskiem "Kasjer" ) lub telefonicznie pod numerem: 600 020 398 _________________ Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego ISSP
Ostatnio zmieniony przez ISSP dnia Pią Maj 11, 2007 11:44 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cezar Aktywny
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 9:34 pm Temat postu: praca |
|
|
| ja chce do was do pracy za 750 zl miesiac to ide jak w dym |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ISSP NewUser
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 9:14 am Temat postu: |
|
|
Stawka wynosi 6zl/h brutto. Praca jest od poniedziałku do niedzieli. _________________ Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego ISSP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fx25 Stały Uczestnik
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 9:45 am Temat postu: |
|
|
bardzo podoba mi się "od poniedziałku do niedzieli" - dopisał bym tylko jeszcze w nawiasie "od pierwszego do upadłego"
ps
życzę udanych łowów .......
(6pln/brutto to wg mnie za dużo, jeszcze się niewolnikom w głowie poprzewraca, żeby przeżyli wystarczy 3,20) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cezar Aktywny
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 4:28 pm Temat postu: praca |
|
|
| ktos mi kiedys opowiadal o agencjach pracy pracownik np auchan nie jest pracownikiem auchan tylko jakiejs agencji tamci maja jakies swiadczenia bony na swieta itp a ty czlowieku jestes golec nie masz nic jestes pracownikiem smiesznej agencji te molochy maja pracownika z glowy bo oni rozliczaja sie z agencja a agencja z pracownikiem . ludziska nie dajcie sie walic w rogi z tymi agencjami pracy za 6 zeta brutto ta kobita co dala to ogloszenie niech sama sobie idzie na kase albo na dzial warzywny |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ISSP NewUser
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 11:40 am Temat postu: |
|
|
Moja oferta pracy jest skierowana głownie do osób, które są zainteresowane pracą tymczasową i chcą dorobić. istnieje możliwość pracy np. tylko w weekendy lub w dni przez siebie wybrane. Kasjer w Auchan nie pracuje do upadłego tylko w różnym wymiarze czasu czyli od 4 do 8 h. Panie Cezar najpierw napisał pan że 750 zł i idzie Pan do pracy a potem pisze Pan żeby inni ludzie nie dali się oszukać, troche traci Pan na wiarygodności. Podkreślam Ja nikogo nie oszukuje osoby które zatrudniam pracują wtedy kiedy chcą i wtedy kiedy mają czas. nikt nie jest do pracy zmuszany.
P.S
Nie wygląda to tak jak panowie sobie wyobrażają, że te osoby pracują jak niewolnicy.
Pozdrawiam _________________ Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego ISSP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bemol Stały Uczestnik
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 11:50 am Temat postu: |
|
|
Ale pajacujesz i spamujesz forum. Wiec nie pajacuj i zapoznaj sie z netykieta i do czego sluzy to forum.
Marketoidy niestety znajda wszedzie grunt dla swojego reklamowego belkotu. W kazdej branzy bez wyjatku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ISSP NewUser
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 9:52 am Temat postu: |
|
|
Z tego co widze i zauważyłem to swoją oferte pracy zamiesciłem w pod adresem : Oferty, Usługi, Pomoc. Czyli nie złamałem żadnej etykiety. I tak po za tym to nie jest bełkot tylko ogłoszenie związane z pracą tymczasową. Widocznie nie którym ciężko jest to zrozumieć _________________ Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego ISSP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ISSP NewUser
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Chciałem poinformować iż nastąpiła zmiana stawki. z 6zł/h do 8zł/h _________________ Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego ISSP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fx25 Stały Uczestnik
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 9:10 am Temat postu: |
|
|
pochwal się jak już będzie 22zł/brutto...
do tego czasu czekaj na świeżą dostawę chińczyków, podobno już płyną ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ISSP NewUser
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 8:20 am Temat postu: |
|
|
A polacy narzekają na bezrobocie. Nie wiem czy pracujesz czy też nie ale twoje komentarze są bez sensu. Zatrudniam osoby do pracy na kasie i wiem że dobrze im się pracuje i nie narzekają. Pracują wtedy kiedy mogą. _________________ Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego ISSP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fx25 Stały Uczestnik
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 12:48 pm Temat postu: |
|
|
| daj im anonimową ankietę do wypełnienia to dowiesz się co o tobie i tym "wynagrodzeniu za pracę" myślą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|