POLECAMY: dom i ogród sklep   Biznes Wrocław   szkoła jazdy Legnica   kostka brukowa Libet Wrocław   Pomoc Drogowa Wrocław   kreowanie wizerunku, PR   pianki do LCD usługi porządkowe, sprzątanie Wrocław

www.klecina.pl
Forum Mieszkańców Kleciny

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Tadzio Rydzyk

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.klecina.pl Strona Główna -> plotki i ploteczki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cezar
Aktywny

PostWysłany: Pon Lip 09, 2007 9:31 pm    Temat postu: Tadzio Rydzyk Odpowiedz z cytatem

Co myslicie o ostatnich wydarzeniach. Ja kupuje miche do odbioru telewizji trwam jestem podniecony. Jak katolik moglby wziac lapowke [Lepper] to jest po prostu niemozliwe bo polska to jest na jasnej gorze areszta to zomo i wyksztalciuchy. Przejechali sie na kosciele jak zablocki na mydle dawac im dalej pensje emerytury ziemie zwolnienia zpodatkow nie zajmuja sie slowem bozym tylko kasa kasa kasa i jak by tu zwolnic sie z pod lustracji ordery [jankowski] kapitula orla bialego klechy UE be i fe bo to zydzi i masoni i laicka ale po kasiure na remonty zabytkow [kosciolow] to pierwsi.Takiej perfidii i obludy dawno nie widzialem. Marsze pedalow be ale najwiekszy promil pedziow i pedofilow wsrod kleru rezerwacje chyba zrobili. mam dosc. Lektura JP2 dla ucznio gdzi studenci nie moga tego zrozumiec alleluja i do przodu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.klecina.pl Strona Główna -> plotki i ploteczki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: